Als studenten het financieel moeilijk krijgen dan volstaan talent, inzet en toewijding niet om een diploma te behalen. Daarom het belang van het noodfonds voor studenten dat Caroline Pauwels als rector in 2020 oprichtte aan de VUB. Om gelijke onderwijskansen te blijven waarborgen. Het VUB Caroline Pauwels Noodfonds helpt VUB studenten die het financieel, materieel, sociaal of psychologisch moeilijk hebben en voor wie de bestaande sociale voorzieningen onvoldoende of ontoegankelijk zijn.

Doneer online of via een overschrijving op het rekeningnummer BE51 0013 6779 3562 van de VUB met vermelding van de vrije mededeling 'GIFTFO7'. U kan ook maandelijks schenken.

Voor een gift vanaf €40 bezorgt de VUB Foundation u in 2023 een fiscaal attest.

Uw gift

Ik schenk eenmalig

of

Ik schenk maandelijks

  • Koop boeken en cursusmaterialen.

  • Help studenten met psychologische bijstand.

  • Financier leefgeld en huisvesting.

  • Bied laptops en andere IT-materialen aan.

Waarom schenken?

Uw bijdrage laat ons toe om steun te bieden aan studenten die financiële, materiële en/of psychologische moeilijkheden ondervinden. Schenkt u liever via overschrijving? Dat kan op het rekeningnummer BE51 0013 6779 3562 van de VUB met vrije mededeling GIFT FO7.

Uw gegevens

* Verplichte velden

Wat uw steun betekent

Uw steun geeft hoop aan studenten in nood, haalt kopzorgen weg en laat hen toe een leuke studietijd te beleven.

Uw betaling

100% beveiligd betaalplatform

Bancontact

MasterCard of Visa

De veiligheidscode bestaat uit de 3 laatste cijfers op de keerzijde van uw creditcard

Apple Pay

Zorgeloos schenken

Schenkt u maandelijks? Dan kan u op elk moment uw domiciliëring stopzetten door contact op te nemen met de VUB Foundation via foundation@vub.be. Vermeld hierbij uw persoonsgegevens, uw IBAN-rekeningnummer en vanaf welke datum u de domiciliëring wil stopzetten.